[wpml_language_selector_widget]

Vårt sortiment

Äntligen är våren på väg!

Vi har allt du behöver för ditt inomhusprojekt. Hos oss finner du allt från reflexsele, målarfärg, gasolkaminer och badrumsaccessoarer och mycket mer! Besök oss i butiken för personlig service och hjälp med att hitta rätt prylar för just ditt projekt.

Strömstad Järn & fritid Din kompletta järnhandel i Strömstad

Vi är butiken där du kan finna det mesta på ett ställe!
Hos oss finner du allt från gasol till husgeråd, verktyg, grillar, färg och det mesta du kan behöva för dina hemmaprojekt.
Aktuella kampanjer

säsongens sortiment

Montering och leverans

Vår butik är alltid redo för upprustningen inför de fyra årstiderna. Vill du ha allting monterat och levererat till dig, fixar vi det mot en liten extra summa.

Strömstad Järn & Fritid guidar dig mot nästa utmaningen, äventyr, din perfekta grillmåltiden, renovering, din trädgård, målning och storfångsten i vår vackra skärgård. Vi är är proffs på allt inom husgeråd men även på att ge råd. Eftersom vi inte kan erbjuda försäljning online ännu, ses vi i butiken!

(OBS, montering och leverns gäller enbart inom Strömstads kommun)


Om Butiken & Oss

Våra varumärken

Vi satsar på att erbjuda det bästa inom varje avdelning. Vi ser till att du får produkter av högsta kvalitet. I vårt sortiment hittar du kända varumärken som både används av proffs och hemmasnickare. Vi rekommenderar det som bäst passar dina behov och din budget. Välkommen till Järn & Fritid!

I vår butik blandar vi Expertis med nöje

Vi vill ha roligt på arbetet och vi vill att du ska känna dig välkommen. När du besöker vår butik möts du av medarbetare i butiken som är genuint intresserade av att både hjälpa dig hitta rätt vara & samtidigt erbjuda en trevlig konversation
läs mer om vår butik
© 2024 Strömstad Järn & Fritid AB
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram