[wpml_language_selector_widget]

Vårt sortiment

Höstens kampanjerbjudanden

Denna höst satsar vi på billigare alternativ till uppvärmning, knivar för att enkelt laga en mustig gryta, och givetvis fina verktyg för bytet till vinterdäck. Nedan finner du ett urval av nya produkter. Besök butiken och vi hjälper dig hitta något som passar dig och din plånbok bäst. 
Höstens Kampanjer

Strömstad Järn & fritid Din kompletta järnhandel i Strömstad

Vi är butiken där du kan finna det mesta på ett ställe!
Hos oss finner du allt från gasol till husgeråd, verktyg, grillar, färg och det mesta du kan behöva för dina hemmaprojekt.
Aktuella kampanjer

säsongens sortiment

Montering och leverans

Vår butik är alltid redo för upprustningen inför de fyra årstiderna. Vill du ha allting monterat och levererat till dig, fixar vi det mot en liten extra summa.
Strömstad Järn & Fritid guidar dig mot nästa utmaningen, äventyr, din perfekta grillmåltiden, renovering, din trädgård, målning och storfångsten i vår vackra skärgård. Vi är är proffs på allt inom husgeråd men även på att ge råd. Eftersom vi inte kan erbjuda försäljning online ännu, ses vi i butiken!
(OBS, montering och leverns gäller enbart inom Strömstads kommun)

Om Butiken & Oss

Säsongens kampanjer

Avdelningar - Både för jobb och fritid

Vi säljer oljor för de flesta användningsområdena samt till det flesta maskinerna. Söker du något specifikt? Tveka inte att komma in till butiken eller slå en signal så ser vi till att hjälpa dig.
Sugen på fiske? Strömstad och Bohuslän är känt för sitt fina havsfiske och i närområdet finns det gott om sjöar och åar. Vårt utbud av fiskeutrustning från iFish är stort och av hög kvalitet.
Det finns de som tycker en enkel klotgrill funkar utmärkt. Sedan finns dem som kräver kraft, teknologi och total kontroll över tempen. Vi har grillar för varje tillfälle, budget och för dig som söker det bästa av det bästa.
Vi säljer färg från Jotun och har kunnig personal som hjälper dig att bryta och blanda till den i precis den färgskalan du önskar. Det gäller för utomhusfärg, inomhusfärg, lackfärg med mera.
Vi säljer gasol för grill, hushåll, båtar & husbilar, restaurangkök, friluftskök, mm. Behöver du byta dina industri- eller svetsgas-flaskor fixar vi det. Vi byter även hyrflaskor från Air Liquide utan att blinka. För er som kommer in från Norge finner ni HK10, HK5 & H11 i vårt sortiment.
Vi har ett bra sortiment på köksredskap och hushållsmaskiner av märken kända för sin kvalitet. När festen är över och det är dags för städning har vi dammsugare och andra städprylar för ett skinande rent hem.
Vi är en komplett järnhandel för dig som snickrar, målar, renoverar eller behöver verktyg till jobbet. Vårt utbud av verktyg till exempel från Bahco är av högsta kvalitet. Vi har även självplock av muttrar och skruvar!
Vi har ett stort utbud av maskiner och tillbehör för både proffs och hemmafixaren. Hos oss hittar du välkända varumärken som Dewalt, Ryobi och Bosch.
Vi har allt du behöver för att hålla din trädgård i trim. Från odling och plantering, till röjsågar, grästrimmare, bevattning och mer. Har du stora ytor att ta hand om har vi maskinerna som löser jobbet. Kom in till butiken och fråga våra trevliga experter om vad just du behöver för sommarens bestyr.
Vi slipar allt ifrån knivar, till nycklar till motorsågskedjor. Vi kan slipa till det mesta med andra ord.

Våra varumärken

Vi satsar på att erbjuda det bästa inom varje avdelning. Vi ser till att du får produkter av högsta kvalitet. I vårt sortiment hittar du kända varumärken som både används av proffs och hemmasnickare. Vi rekommenderar det som bäst passar dina behov och din budget. Välkommen till Järn & Fritid!

I vår butik blandar vi Expertis med nöje

Vi vill ha roligt på arbetet och vi vill att du ska känna dig välkommen. När du besöker vår butik möts du av medarbetare i butiken som är genuint intresserade av att både hjälpa dig hitta rätt vara & samtidigt erbjuda en trevlig konversation
Läs mer om vår butik
© 2023 Strömstad Järn & Fritid AB
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram