[wpml_language_selector_widget]

OM OSS & BUTIKEN

Du är vår viktigaste kund

Hos oss på Strömstads Järn och Fritid kan du hitta det mesta på ett ställe! Här hittar du allt från grillar & gasol, till husgeråd, verktyg, färg och andra praktiska produkter du kan behöva till dina hemmaprojekt.
Kontakta oss

Strömstad Järn & fritid Din kompletta järnhandel i Strömstad

Vi är butiken där du kan finna det mesta på ett ställe!
Hos oss finner du allt från gasol till husgeråd, verktyg, grillar, färg och det mesta du kan behöva för dina hemmaprojekt.
Aktuella kampanjer

Du står i centrum

Genuin personlig service 

Många talar om personlig service, vi talar om personlig service som handlar om dina behov. Vi är genuint intresserade av att hjälpa dig hitta vad som passar bäst för dina behov. 
Vi har en 1300Kvm stor butik fylld med nästan 16.000 olika produkter. Vi är noga med att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Ibland önskar vi att vi kunde dela oss själva i tu för att kunna ge alla den genuint personliga service vi är stolta över. Det är vårt mål och det kommer inte ändras. Vi önskar dig välkommen och tveka inte att ta kontakt med oss för frågor nu, nästa vecka eller när du besöker Strömstad Järn & Fritid.
Kontakta oss
© 2024 Strömstad Järn & Fritid AB
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram